Det kan vara sagolikt vackert att gifta sig på vintern. Vintern är en underbar tid för bröllop och det går att skapa ett sagobröllop med gnistrande känsla även denna årstid. Har du tur och får en gnistrande dag med snö på träden och lätt snöfall så har du ett bröllopsfoto som blir helt unikt. Jag gifte mig själv på vårvintern i svenska fjällen och att åka skoter hem från bröllopsfesten är ett minne jag sent kommer att glömma.  Med enkla medel så kan du skapa en vacker inramning och en härlig fest för dina nära och kära. Med tomtebloss skapar du en minst lika vacker bild som den klassiska när man kastar ris eller blåser bubblor på brudparet, låt gästerna grilla marshmallows över öppen gaslåga utomhus och dekorera tårtan vita snöflingor.

Källa: Pinterest

Tomtebloss är ett måste på ett vinterbröllop.

Att dekorera med massor av lyktor är ett lätt sätt att skapa stämning

Tomtebloss och brudpar. Kan det bli bättre?

Placeringskort kan enkelt placeras i träbitar. Själv hade jag Dalahästar på vårt bröllop då vi befann oss i just Dalarna.

Glöm inte bröllopstårtan! En bröllopstårta i ljusgrå, vitt och silver – kan det bli mer elegant? Små pärlor, vita snöflingor i socker och kulor i pärlemor gör sig fint som dekoration. Tips från Elle

Den här bröllopstårtan passar också bra till ett vinterbröllop. Härligt med trädekorationer högst upp och kottar och blad som förgyller känslan av vintertemat.

 

Lämna ett svar