Välj ett tema till festen

Att anordna fester är alltid kul. Desto roligare är det om man hittar ett passande tema för festen. Temat kan ha koppling till födelsedagsbarnet eller så väljer man bara ett tema som känns roligt att bygga en fest på. Populära teman är årtal dvs 30-tal, 40-tal, 50-tal, 60-tal osv. Andra populära teman kan vara kopplade till städer/länder. Ex Hawaii, Bolllywood (Indien) osv. Glitter & glamour är andra teman och det går även att inspireras av film- eller musikvärlden.  

När ett tema väl är valt så är det lätt att hitta inspiration för både inbjudan och fest. Temat sätter förutsättningarna för allt vilket underlättar i alla beslut. Här kommer lite inspiration på teman som ni med fördel kan kopiera.
30tal-fest

30-tals tema från Savannas Drömmar 

Ett annat fantastiskt tema var Sofia Wistam – Vegas Wedding Party. Där gästerna var klädda i brud respektive brudgumskläder. Möhippa & Svensexa före bröllopet samt efterföljande vigsel med Elvis som vigselförrättare. Allt var uttänkt i minsta detalj. Som bordsplacering så fick varje gäst en vigselring som de sedan även gifte sig med. 

sofia-wistam-pernilla-wahlgrenBild från Pernilla Wahlgrens Blogg

Lämna ett svar