Här hittar du förslag på en mängd studentpresenter till honom. Allt från resväskor med namn på till olika upplevelser som ölprovning eller varför inte en välfylld verktygslåda? Vi tipsar också om armband, datorfodral, necessärer, klockor och mycket mer.

Design: Rolex submariner, watch, clock, style, fashion accessories, gold and black leather.

Studentpresenter är viktiga gåvor att ge. De markerar slutet på en era – nu är den här personen vuxen och ska lämna skolan för att ge sig ut i arbetslivet, eller kanske ta ett sabbatsår och tänka igenom vad han vill göra med sitt liv. Se till att ge en studentpresent som verkligen blir minnesvärd. Visa hur stolt och imponerad du är med en riktigt fin studentpresent, ett tips är att låta den graveras med ett alldeles särskilt budskap, en hälsning till studenten som ger styrka och mod inför det kommande mötet med verkligheten utanför skolans väggar.

Varför inte ge bort en ballongfärd, eller en provkörning av en sportbil? Böcker och manliga smycken är andra säkra kort. Som vanligt är det svårt att ge kläder i present. Då är accessoarer lättare. En fin plånbok, kanske?

En upplevelse från Smartbox är aldrig fel. Varför inte ge bort en chans att provköra en Ferrari eller testa ölprovning?

Personliga presenter med initialer på resväskor, morgonrockar och handdukar är roligt. Perfekt med en resväska som är lätt att hitta!

 väska med namn

 

En favorit är en klocklåda med namn på, här finns det plats för både armband och manschettknappar.

 

 

Hos Get Personal kan du också beställa mer personliga presenter med gravyr.

Fickplunta eller en whiskykaraff med tillhörande glas t ex. Här hittar du också förvaringslåda för manchettknappar, passfodral, skoputskit, korthållare mm.

 

På sajten Gntl hittar du plånböcker, necessärer, datorfodral, armband och mycket mer.

Mujjo Carry On Folio Sleeve 12” Macbook Svart


En nygammal present som blivit populär är bröstnäsduken. Den behöver inte vara vit, även om det är det vanligast förekommande, utan här har killarna verkligen möjlighet att uttrycka en del av sin personlighet bara genom ett litet, litet plagg. Lila eller orange näsduk, någon?

En bra sajt där du hittar nästan vad som helst är Royal Design. De har allt från smycken till indredningsdetaljer.

Något som alla studenter så småningom behöver är ju allt som har med att flytta hemifrån att göra. Här kan listan göras lång, allt från kastruller till snygga skålar och tallrikar. Kanske har studenten själv några önskemål och har börjat spara på någon servis? En mycket användbar present som räcker länge är en välfylld verktygslåda! Eller varför inte ett startpaket till körkortet!

Om du absolut inte kan eller hinner köpa en present så visar undersökningar som gjorts på  att många unga helst av allt vill ha pengar eller upplevelser. Tiden är förbi då pengar i present uppfattades som tråkigt. Det är visserligen inte så personligt, men väl så praktiskt och okomplicerat.

Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar