Här hittar du förslag på en mängd studentpresenter till henne. Allt från resväskor med namn på till olika upplevelser som choklad- och lakritsprovning  eller varför inte en välfylld verktygslåda? Vi tipsar också om smycken, plånböcker och flytta-hemifrån-prylar.

Studentpresenter är viktiga gåvor att ge. De markerar slutet på en era – nu är den här personen vuxen och ska lämna skolan för att ge sig ut i arbetslivet, eller kanske ta ett sabbatsår och tänka igenom vad han vill göra med sitt liv. Se till att ge en studentpresent som verkligen blir minnesvärd. Visa hur stolt och impoplånbok, kanske?

En upplevelse från Smartbox är aldrig fel. Varför inte ge bort en spabehandling eller lyxweekend, kanske makeuprådgivning?

Personliga presenter med  initialer på resväskor, morgonrockar och handdukar är roligt. Perfekt med en resväska som är lätt att hitta!

Kabinväska - Script

 

En mysig badrock kommer väl till pass.

badrock med namn

 

Här kommer fler tips: armband, örhängen, halsband, ljusstake, plånbok, väska, smyckeskrin,  passfodral, mobilfodral, vin- eller champagneglas, champagnekylare. På Blingit.se hittar du smycken, väskor och klockor till bra priser.

 

 


En bra sajt där du hittar nästan vad som helst är Royal Design. De har allt från smycken till indredningsdetaljer.

Något som alla studenter så småningom behöver är ju allt som har med att flytta hemifrån att göra. Här kan listan göras lång, allt från kastruller till snygga skålar och tallrikar. Kanske har studenten själv några önskemål och har börjat spara på någon servis? En mycket användbar present som räcker länge är en välfylld verktygslåda! Eller varför inte ett startpaket till körkortet!

Om du absolut inte kan eller hinner köpa en present så visar undersökningar som gjorts på  att många unga helst av allt vill ha pengar eller upplevelser. Tiden är förbi då pengar i present uppfattades som tråkigt. Det är visserligen inte så personligt, men väl så praktiskt och okomplicerat.

Lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar