Ont om tid? Här får du goda recept som tar mindre än 15 minuter att fixa. Vi ger dig också inspiration när det gäller dukningen av julbordet och både nyttiga och härligt onyttiga recept på julgodiset. Bjud på vinterns finaste cocktail!

Det är bråda dagar inför jul och mycket som ska hinnas med. Här hittar du några snabba tips på vad du enkelt kan bjuda på och som inte tar er än 15 minuter att förbereda!

Att duka inför juldagarna är roligt! Låt fantasin flöda och använd juldekorationer, granris och och julkulor. Levande ljus eller ljusgirlanger ger den rätta stämningen. Lantliv, Ica Buffé, Sköna Hem, 101Idéer och Villalivet har massor av tips. Läs och låt dig inspireras!

Vad vore juldagarna utan allt julgott! Vi har listan på den sju godaste recepten. Vill du bjuda på något nyttigare hittar du tips här.

Det är allltid gott att bjuda på något att dricka, både vinterns finaste cocktails och lyxiga men enkla juldrinkar är uppskattade. Vare sig du bjuder på en vintervit mojito eller vinterns godaste margarita blir stämningen hög.

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar