När du planerar din fest är det minst lika kul att planera dekorationerna och utsmyckningen. Har du ett tema så kan det vara lättare att komma på ideér. Det finns en mängd ställen där du kan hämta inspiration ifrån för att på bästa sätt smycka just din fest. Som vi skrev i ett tidigare inlägg så kan det exempelvis vara bröllopstema som på Sofia Wistams 50-årsfest eller 80-tals tema, vitt tema, cocktailfest osv. Det behöver självklart inte vara något tema för att du ska lyckas. Utgå från vad du gillar och försök hitta en sammanhängande stil och glöm inte de tråkiga utrymmena som ex toaletterna. Det finns tex enkla glödlampor som du kan byta ut i badrummet och istället för ett tråkigt ljus så får du discoljus i badrummet. Kom på kluriga sätt att göra varje utrymme lite roligare och mer fantasifullt.  Härligt stora ballonger förgyller vilken fest som helst.

Bild från Pinterest
Svart Party/Fest – Black party från Catchmyparty som har massor av härliga inspirationsbilder på olika teman för fester. 

Det behöver inte kosta massor av pengar om man är fantasifull med sin dekoration. Vackra dryckesbägare för olika dryck förgyller trädgårdsfesten. har själv använt vår ett antal gånger på Gotland.

Duka på en matta i trädgården ser både inbjudande och härligt ut. 

Lämna ett svar