För dig som vill bli ett festfixarproffs kommer här den perfekta onlinekursen! Svensk Damtidning har tagit fram den ultimata festguiden så att du får läget under kontroll. Se filmer med några av landets mest inspirerande kändisar: Maria Montazami, Monika Ahlberg och Denise Rudberg, och se när de förbereder sina bjudningar!

Med Svensk Damtidnings festguide får du läget under kontroll. Steg för steg guidar de dig genom hela processen och ger dig de verktyg du behöver för att skapa en bjudning av kungliga mått.

Efter att du har tagit dig igenom Festguiden, som är fullmatad med härliga recept och inspiration, vet du hur du gör den vackraste dukningen, lagar den godaste maten och skapar den bästa stämningen.

I de helt unika filmerna får du  följa med hem till några av landets mest inspirerande kändisar; Maria Montazami, Birgitta Härenstam, Monika Ahlberg och Denise Rudberg, och se på när de förbereder sina bjudningar! Sen är det bara för dig att göra precis likadant, eller välja godbitarna förstås.

Maria Montazami

Planering

Här får du en detaljerad steg-för steg-planering, med alla saker som behöver göras och sådant du behöver fundera på hur du ska lösa. Det är bara att följa planeringen så kommer allt att gå galant! Du kan också göra dina egna anteckningar i guiden och det är bara du som kan läsa det du skriver.

Inspiration

Här har vi åkt hem till kända, inspirerande profiler och bett dem visa hur de gör när de förbereder en fest. Vi har provsmakat, tittat i skåpen och sipprat på drinken. De bjuder på sina bästa tips och de där favoriterna som alltid fungerar.

Monica Ahlberg

Recept

Här får du de bästa recepten från vår uppskattade reportageserie ”Vimmeldamernas bästa recept”, praktiskt och smidigt samlat på ett ställe. Våra damer bjuder gott, lyxigt och med känsla för stil – precis som vi vill ha det! Du får också lära dig att laga exakt samma dessert som kronprinsessan Victoria och Daniel bjöd på under sitt bröllop, av deras egen konditor. Tänk att få bjuda på den vid nästa middag!

 

Källa: Svensk Damtidning

 

 

 

Lämna ett svar